Ana içeriğe atla

mIRC nedir ve nasıl çalışır?

mIRC nedir ve nasıl çalışır?

mIRC, bireyler ve kuruluşlar tarafından dünya çapındaki IRC ağlarında birbirleriyle iletişim kurmak, paylaşmak, oynamak ve çalışmak için kullanılan popüler bir İnternet Aktarmalı Sohbet istemcisidir. İnternet topluluğuna yirmi yılı aşkın süredir hizmet veren mIRC, güçlü, güvenilir ve eğlenceli bir teknoloji parçasına dönüşmüştür.

mIRC'de bir öğenin rengini nasıl değiştirebilirim?

Renkler iletişim kutusundaki öğeler için renk ayarlarını değiştirmenizi sağlar. -l anahtarı, renk ayarlarını mirc.ini dosyasından yeniden yükler. -r anahtarı, 16 renk paletindeki N. rengi (dizin 0 ila 15) /color -r ile varsayılan RGB değerine sıfırlar.

mIRC Ahmednagar'da Sol GD için gereken yüzde nedir?

Sol GD için Puanların Yüzdesi: Bir adayın MIRC Ahmednagar Relation Bharti'de Asker Genel Görevi olarak işe alınması için her konuda en az %33 ve toplamda %45 puan alması gerekir. Ek Konular: Asker GD kategorisindeki yüzde hesaplamasında Ek Konular geçerli değildir.

mIRC, bir kullanıcının IP adresini nasıl bulur?

mIRC bir "." görürse. belirttiğiniz isimde bunun bir adres olduğunu varsayar ve çözmeye çalışır. Aksi takdirde, bunun bir takma ad olduğunu varsayar ve kullanıcının adresini bulmak için bir /userhost gerçekleştirir ve ardından onu çözer. Bir IP adresi belirtirseniz, ana bilgisayar adını arar.


Yorumlar

  1. irc sohbet sitesi ile güncel ve yeni insanlar tanıyabileceğiniz bir arkadaşlık etkinliğine hemen başlayabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  2. Omegle TV Görüntülü sohbet odaları, canlı Ometv chat siteleri

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

IRC Nedir ? IRC Server İçin Hangi Host Kullanılır ?

IRC (Internet Relay Chat), IRC sunucusu üzerinden eşzamanlı iletişim için bir protokoldür. IRC çok çeşitli amaçlar için kullanılır teknik destek almak, çevrimiçi klanlar için, personel üyeleri arasında gerçek zamanlı iletişim için, insanların sohbet ederek arkadaş edinmeleri, tanışmaları amaçları doğrultusunda ve daha fazlası. IRC’yi bir IRC istemsici aracılığı ile kullandığınız zaman bir IRC Sunucusuna bağlanırsınız, genel olarak IRC sunucuları, ücretsiz açık kaynaklı projelere odaklanan bir IRC ağı kullanmaktadır, Her IRC Sunucusunda, kanallar bulunmaktadır, bunlar genel olarak farklı konularda tartışmak ve ilgi alanlarını belirlemek amaçlı açılmaktadır, ve tamamen farklı proje ya da kullanımlar için ayrı odalar olarak bilinir. Örnek verecek olursak; #istanbul bu istanbuldan arkadaş arayışı olan kişiler için ya da daha deneyimsel baktığımız da #ubuntu adlı bir kanal Ubuntu açık kaynak işletim sistemi içindir. bunlar #Ubuntu gibi tüm IRC ağında kullanılabilen ağ çapında bir kanal oldu