Ana içeriğe atla

IRC Nedir ? IRC Server İçin Hangi Host Kullanılır ?



IRC (Internet Relay Chat), IRC sunucusu üzerinden eşzamanlı iletişim için bir protokoldür. IRC çok çeşitli amaçlar için kullanılır teknik destek almak, çevrimiçi klanlar için, personel üyeleri arasında gerçek zamanlı iletişim için, insanların sohbet ederek arkadaş edinmeleri, tanışmaları amaçları doğrultusunda ve daha fazlası.

IRC’yi bir IRC istemsici aracılığı ile kullandığınız zaman bir IRC Sunucusuna bağlanırsınız, genel olarak IRC sunucuları, ücretsiz açık kaynaklı projelere odaklanan bir IRC ağı kullanmaktadır, Her IRC Sunucusunda, kanallar bulunmaktadır, bunlar genel olarak farklı konularda tartışmak ve ilgi alanlarını belirlemek amaçlı açılmaktadır, ve tamamen farklı proje ya da kullanımlar için ayrı odalar olarak bilinir.

Örnek verecek olursak; #istanbul bu istanbuldan arkadaş arayışı olan kişiler için ya da daha deneyimsel baktığımız da #ubuntu adlı bir kanal Ubuntu açık kaynak işletim sistemi içindir. bunlar #Ubuntu gibi tüm IRC ağında kullanılabilen ağ çapında bir kanal olduğunu belirtir.

Hangi IRC istemcisini kullanırsanız kullanın, bir sunucuya bağlıyken bir kanala katılmak için, sunucuya bağlı olduğunuzda aşağıdaki komutu çalıştırabilirsiniz: /join #ubuntu veya /join #kanalismi

IRC Shell Hosting Nedir ?

IRCd barındırma hesapları, internet üzerinden çevirimiçi sohbet IRC Sunucuları için bir barındırma platformları olarak kullanılmaktadır, IRC Teknolojisi, dünyanın her yerinden insanların bir sunucuya bağlanmasına ve gerçek zamanlı bir sohbet gerçekleştirmesine olanak tanımaktadır, Web’den IRC’ye ve entegrasyonlarına kadar dahil olmak üzere, IRC ihtiyaçlarınızı karşılamak için bugün irc hosting sağlayıcıları çeşitli ve avantajlı paketler sağlamaktadırlar.

IRC Hosting seçerken iyi gözetmeli ve analizinizi iyi yapmalısınız, eğer ileriye dönük bir yatırım planınız varsa ve bu minimalde kalıcı bir ağ oluşturmak istiyorsanız, seçeceğiniz shell firmasının da o kadar kaliteli olması gerekir, yarın öbür gün kapanma risklerini ortadan kaldırmak ve destek hizmetlerinizi anında almak burada önemli bir boyuta sahiptir.

irc hosting firmaları paketleri içerisinde, kullanılacak bir adet web sohbet, bir adet mobil sohbet ve html tabanlı bir web sitesini de hediye içerikler sunmaktadır aldığınız pakete göre seçeceğiniz avantajlı ek hizmetlerde yanında hediye olarak gelebiliyor, bunlar için kampanyaları takip ederek doğru firma ile doğru zamanda iletişime geçmek işinizi kolaylaştırabilir.

IRC Hosting Paket Fiyatları

Bir IRC Sunucusu açmak istiyorsanız, muhtemelen ön bir araştırma gerçekleştirmeniz olmuş gerekiyor, bu minimalde bir arayışı olan kitlenin ya da kişiler irc hosting fiyatları konusunda merak ederek araştırma yaptıkları detaylar arasında yer almaktadır.

irc hosting hizmeti sağlayan firmaların paket içerikleri farklılık göstererek kullanıcılarına hem bütçelerine uygun, hemde aradıkları işlevlere uygun bir şekilde sunduğu birden fazla paket içerikleri mevcut bulunmaktadır, Qbilisim firması, sunmuş olduğu avantajlı paketler ve irc hosting hizmeti ile bu yönde arayışı olan kişilere özel avantajlı paketleri ile sunum sağlamaktadır. Sağlamış olduğu hosting paketlerinin yanı sıra sunduğu ek hizmetlerde incelendiği zaman sektörde kaliteli hizmet sağlaması ile bilinmektedir. Fiyat, performans olarak oldukça başarılı ve tavsiye edebileceğimiz bir ölçüde bulunmaktadır,

Bir IRC Hosting paketi aldığınız zaman alt yapının yanı sıra alındıktan sonra alacağınız teknik destek çok önemlidir, buna hızlı cevap veren firmalar, kişiler her zaman için avantajlı konumda yer alabilmektedir, Sağlamış oldukları satış öncesi ve sonrası teknik destek ile tartışılmaz bir konumda yer alması işlerinizi kolaylaştıracaktır.


Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

mIRC nedir ve nasıl çalışır?

mIRC nedir ve nasıl çalışır? mIRC, bireyler ve kuruluşlar tarafından dünya çapındaki IRC ağlarında birbirleriyle iletişim kurmak, paylaşmak, oynamak ve çalışmak için kullanılan popüler bir İnternet Aktarmalı Sohbet istemcisidir. İnternet topluluğuna yirmi yılı aşkın süredir hizmet veren mIRC, güçlü, güvenilir ve eğlenceli bir teknoloji parçasına dönüşmüştür. mIRC'de bir öğenin rengini nasıl değiştirebilirim? Renkler iletişim kutusundaki öğeler için renk ayarlarını değiştirmenizi sağlar. -l anahtarı, renk ayarlarını mirc.ini dosyasından yeniden yükler. -r anahtarı, 16 renk paletindeki N. rengi (dizin 0 ila 15) /color -r ile varsayılan RGB değerine sıfırlar. mIRC Ahmednagar'da Sol GD için gereken yüzde nedir? Sol GD için Puanların Yüzdesi: Bir adayın MIRC Ahmednagar Relation Bharti'de Asker Genel Görevi olarak işe alınması için her konuda en az %33 ve toplamda %45 puan alması gerekir. Ek Konular: Asker GD kategorisindeki yüzde hesaplamasında Ek Konular geçerli değildir. mIRC,